The Ameezingband. Band voor  uw Bruiloft of Feest


Feestelijke livemuziek geeft uw gelegenheid een boost! 

The Ameezingband is een feest-band die de stemming perfect aanvoelt, weet wanneer uw feest een oppepper nodig heeft of wanneer er een romantische noot gespeeld moet worden. Een band ook, die zich realiseert dat alles draait om gezelligheid, de gelegenheid, de gasten. 

Coverband
The Ameezingband bestaat uit vijf muzikanten, inclusief een gepassioneerde zangeres met een soulvolle stem. 

The Ameezingband speelt bijna álles. Van rock, dance en soul tot ballads. Van Katy Perry, The Beatles, Queen tot James Brown en Bruno Mars. Repertoire wordt voor uw feest altijd overlegt en op maat gemaakt!

Met The Ameezingband wordt uw feest onvergetelijk. Of het nu om een bruiloft gaat, een grootse verjaardag of een bedrijfsfeest.


RECENSIES

Trouw: "Als The Ameezingband speelt, klimmen de bezoekers enthousiast op hun stoelen". de Volkskrant: "Het publiek veert enthousiast op om de heupen los te gooien".
De Standaard (Belgie): "Professionele muzikanten. Kortgerokte meisjes dansen op tafel. Er is meer oogcontact dan strikt noodzakelijk. "
Cultural lifestyle: 'Met The Ameezingband dansen en zingen we er flink op los" 

SUNDAY ASSEMBLY

The Ameezingband is maandelijks de huisband van de Sunday Assembly: plek voor wetenschap (een lezing), comedy, verhalen, reflectie, taart en vrijwilligerswerk.  


Cultuurbord

De activiteiten van The Ameezingband staan onder het zakelijk toezicht van Stichting Cultuurbord (www.cultuurbord.nl); een stichting die naast de Sunday Assembly in Utrecht verschillende culturele projecten mogelijk maakt waaronder het succesvolle muziekproject Knalland (www.knalland.nl).  


Boekingen? Wil je The Ameezingband boeken? Neem contact op met Lisa.